100% geslaagden Diploma Sportmassage – juni 2012

Zaterdag 16 juni jl. hebben  onze 12 cursisten van Massage Opleidingen Lian Bart uit Purmerend een unieke prestatie geleverd: allen zijn geslaagd in Amstelveen en hebben het Erkende V.O.S.- Diploma Sportmassage op zak!

Lieve mensen, allemaal van harte gefeliciteerd!!!!

Het lukt bijna nooit dat in één keer alle cursisten van één instituut voor dit diploma slagen. De afgelopen 5 jaar heeft Lian Bart ieder jaar 100% geslaagden gescoord, echter dan wel soms na een herexamen.
Het was een schooljaar met les op de maandagavond van september – juni in Centrum Oase te Purmerend. Het is een pittige opleiding met zowel theorie o.a. anatomie en fysiologie als praktijk: tapen en bandageren, functietesten, sportmassage, eerste hulp bij (sport)ongevallen en reanimatie en AED.
De geslaagden kunnen nu een eigen praktijk beginnen, of bij een Sportvereniging, wellness-centrum of sauna e.d. aan het werk gaan….. en natuurlijk hun kennis verder verbreden d.m.v. vervolgopleidingen als blessurepreventie, kinesiotaping, lymfedrainage, hotstone etc. etc.

Op de foto van links naar rechts zittend op muurtje: Marloes van Haastere, Marcel Klöpping, Melanie Tol. Daaronder staand: assistent Tom, Denise Wieferink, Chantal Janssen, Lida Tol, Wendy Jacobs, Wilma Sonnemans en Docent Lian Bart.
Geknield: Eelco Greiner, Dick Tol, Gerben Breed en Thijs Punt
(op de foto ontbreekt assistent Jordi)