100% geslaagden voor het diploma Sportverzorging en -Massage 17-6-2017!

Een uniek resultaat voor Noord Holland en zelfs voor heel Nederland:
alle 15 cursisten van Massage Opleidingen Lian Bart, zijn afgelopen zaterdag 17 juni 2017 geslaagd voor het praktijkexamen Sportverzorging (zonder herexamens).

De cursisten zijn in september 2016 gestart, en allen geslaagd voor het landelijk erkende V.O.S. – NESM – diploma Sportmassage & Verzorging.  Hierop werden ook meteen de felbegeerde diploma’s met bijbehorend B-licentie Sportmassage & Verzorging uitgereikt.
Nu voor het 10e jaar achter elkaar 100% geslaagden bij ons instituut!

Een geweldige prestatie van onze cursisten – gefeliciteerd allemaal hoor!

Het was een intensief schooljaar met les op de maandagavond van september tot juni in Centrum Oase te Purmerend. Het is een best pittige opleiding met zowel theorie als praktijk: tapen en bandageren, functietesten, sportmassage en eerste hulp bij (sport)ongevallen en reanimatie incl. AED.

De geslaagden kunnen nu een eigen praktijk starten, of bij een Sportvereniging, wellness-centrum of sauna e.d. aan het werk gaan.
Sommigen gaan verder voor de “A-licentie”, door de opleiding Blessurepreventie te doen. Of ze gaan door voor de “A-licentie Sporttherapeut”: de Sportmassage uitbreiden met Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage en Ortho-Kinesiotaping.
Of door voor het diploma “Wellness-Therapeut”: de Sportmassage uitbreiden met Hotstone-Massage, Hamam-Massage, Honingbindweefsel-Massage, Aromatherapie, Buikmassage, Gezichts- en hoofdmassage en Fullbodywellness-Massage.

Op de foto van links naar rechts: docent/eigenaar Lian Bart, Marcel Harmelwaard, Frank Mooijer, Mariska Veerman, Marjolein Keizer, Frank Jonk, Yasmin Schuster, Monique Tessel, Jim Blom, Danielle de Groote, Karin Streefkerk, Jort Ruiter, Manon Justus, Conchita van der Hulst, Anne Zijlstra, Annemiek Smit, assistent-docent Chantal Janssen en docent Tom Spil.