100% Geslaagden Diploma Sportmassage – juni 2014!

Wederom zijn alle cursisten van Massage Opleidingen Lian Bart geslaagd, voor het landelijk erkende V.O.S.- diploma Sportmassage & Verzorging.  Hierop werden ook meteen de felbegeerde diploma’s met bijbehorend B-licentie Sportmassage & Verzorging uitgereikt.
Nu voor het 7e jaar achter elkaar 100% geslaagden bij ons instituut!

Een geweldige prestatie van onze cursisten – gefeliciteerd allemaal hoor!

Het was een mooi schooljaar met les op de maandagavond van september tot juni in Centrum Oase te Purmerend. Het is een best pittige opleiding met zowel theorie als praktijk: tapen en bandageren, functietesten, sportmassage en eerste hulp bij (sport)ongevallen en reanimatie en AED. De geslaagden kunnen nu een eigen praktijk beginnen, of bij een Sportvereniging, wellness-centrum of sauna e.d. aan het werk gaan.

A-licentie Sporttherapeut voor Ilja Klein: Een bijzondere vermelding is dat aan Ilja Klein – sinds 2012 afgestudeerd fysiotherapeut en ook werkzaam als zodanig – naast de basislicentie Sportmassage- en Verzorging, voor de eerste keer landelijk, afgelopen zaterdag de “A-licentie Sporttherapeut” tegelijk kon worden uitgereikt. Zij heeft namelijk het afgelopen schooljaar gelijktijdig de opleiding Sportmassage, Blessurepreventie, Manuele Lymfe Drainage en Kinesiotaping met succes afgerond! Waardoor zij deze titel ontvangt!

2014_06_21 examens sportmassage_bijgesneden_ 21-6 DSC01763

Op de foto hierboven van links naar rechts: docent/eigenaar Lian Bart, assistent-docent Tom Spil, Frank Leeflang, Berry Schilder, Oscar Timmer, Jennifer Nicholson, Sharina Schilder, Dennis Buitendijk, Ans Conijn, Ilja Klein, Peter-Jan Deen, Stephanie van Baarsen, Petra van der Reijden en Louise Numan.

2014, 21 juni Ilja Klein A-licentie Sporttherapeut

Ilja Klein heeft A-licentie Sporttherapeut gehaald! Op de foto Tom – Ilja – Lian