Corona – belangrijk bericht

Afgaande op het oordeel van het RIVM en adviezen van medisch experts tegen de verdere verspreiding van het coronavirus, nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij hebben besloten dat de lessen, die bij Massage Opleidingen Lian Bart gepland zijn tot in elk geval 3 april 2020, worden verplaatst.
Bij ons staat de veiligheid en gezondheid van onze cursisten en docenten op nummer één! Met de massagelessen is het onmogelijk om geen fysiek contact te hebben.

We hopen uiteraard dat zo snel alle lessen weer hervat kunnen worden, maar wij zijn hiervan afhankelijk van de adviezen van het RIVM en de medisch deskundigen.

Zodra er meer duidelijkheid is, horen jullie verder van ons, we houden jullie op de hoogte. De cursisten die zich ingeschreven hebben voor een cursus, krijgen bericht via Whatsapp of email.

Ondertussen hoop ik dat we dit met z’n allen snel te boven komen.
We hopen op uw begrip.

Ons advies aan masseurs en masagepraktijken:

In eerste instantie hadden we masseurs, cursisten en oud-cursisten geadviseerd om te masseren met verhoogde hygiënische maatregelen. Maar het is belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen om besmetting en verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Hoe zwaar en moeilijk het ook valt, is ons advies nu om te overwegen om de praktijk te sluiten. Iedereen kan het virus bij zich hebben zonder daar al klachten van te hebben. De artsen en zorgverleners hebben het al enorm zwaar. Blijf gezond allemaal, en laten we met z’n allen hieraan werken!