Open Dag / Open Avond

Op dinsdagavond 7 juni 2022 van 19.30 tot 21.00 uur,
woensdagavond 31 augustus 2022 van 19.30 tot 21.00 uur
en zaterdagochtend 3 september 2022 van 10.00-12.00 uur

organiseren wij in Centrum Oase (Purmerend) een open avond / open dag om kennis te maken, of om verdere informatie te verkrijgen over de opleidingen, cursussen en thema-avonden; en voor een persoonlijk studie-advies.

lesruimte op open-dagTevens liggen de cursusboeken ter inzage en kunt u met uw vragen bij ons terecht!
i.v.m. de situatie omtrent corona, bepalen we een week voor de open-avond/ open-dag of er (oud-)cursisten aanwezig zijn om demonstraties te geven.

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, u kunt vrij binnenlopen maar u dient zich wel te houden aan de algemene maatregelen van de RIVM en onze aanvullende maatregelen i.v.m. coronascroll hiervoor iets naar beneden! 
De koffie, thee, water of limonade zal voor u klaar staan.
Wij heten u natuurlijk graag van harte welkom!
We hopen u binnenkort te mogen begroeten in Purmerend!

2. open-dag

Locatie: Centrum Oase
Amstellaan 2b (100 meter achter de Taborkerk)
1442 RX Purmerend3. open-dag

Heeft u de open-dagen gemist? U kunt contact met ons opnemen voor alle informatie: 06-22316365 of info@lianbart.nl

Persoonlijk studie-advies
heeft u vragen over welke cursus of opleiding bij u past, of waar mee te beginnen of wat sluit aan bij een voorgaande cursus/opleiding?
Vraag dan nu geheel vrijblijvend een oriënterend studie-advies aan. Dit kan per email of telefonisch, of op de open-dagen.

MAATREGELEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS tijdens de Open-avond en open-dag

We laten alleen die mensen toe op de open-dag en open-avond, waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Daarnaast hebben wij onze aanvullende maatregelen gehandhaafd ten aanzien van hygiëne, en hebben we voldoende ventilatie de hele dag en avond.

Voor iedereen geldt: Kom niet naar de Open-avond of Open-dag als u één van onderstaande vragen met JA beantwoord. We kunnen in dat geval een telefonische afspraak maken voor een telefonisch gesprek of een afspraak op een later tijdstip!

  1. Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heeft u het corona-virus en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het corona-virus en heeft u korter dan 5 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe corona-virus is vastgesteld?

U bent van harte welkom als elke bovenstaande vraag met NEE wordt beantwoord.
Bij twijfel kunt u bellen naar Lian: 06-22316365.

Aanvullende maatregelen in ons opleidingscentrum

Wat vragen we van u?

  • Algemeen geldt: geen handen schudden, handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en gebruik van papieren zakdoekjes.
  • Twijfelt u over uw gezondheid op de dag van de open-avond / open-dag? Neem dan graag telefonisch contact met ons op om te overleggen of een andere (telefonische) afspraak te maken.
  • Volg graag de instructies van de docenten / medewerkers altijd op.

Onze voorzorg maatregelen:

  • De docenten / medewerkers hebben geen ziekteverschijnselen.
  • We ventileren en/ of luchten het lokaal.

Wij kijken er naar uit om u alle informatie te verstrekken omtrent onze cursussen en opleidingen en uw vragen te beantwoorden.

Blijf gezond!