Honing Bindweefsel Massage

Omschrijving:
De totale Honing Bindweefselmassage bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een honing-scrub-behandeling, reiniging, honingpakking, honingmassage en een honing-bindweefselmassage.
Honing voedt, verzorgt, herstelt, vernieuwt en verstevigt de huid; werkt helend op de organen en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Het aangename van de honing (heel mooi gladmakend en voedend voor de huid) combineren met het mooie effect van losmaken van het bindweefsel bij bijv. cellulite, verklevingen en bij afvallen!
Bovendien pakken we de verklevingen bijvoorbeeld op de rug, met verbluffende resultaten elders op het lichaam, zo is bindweefselmassage ook een reflexologische behandeling!

Kortom een prachtige aanvulling voor in de praktijk, met veel dieptewerking, om veel cliënten met huid- en spierklachten te kunnen helpen.
Daarnaast werkt bindweefselmassage ook op veel psychische- en reflexpunten, en geeft de totale Honing Bindweefselmassage een zeer ontspannen gevoel terug van binnenuit!
U leert op deze dag veel verschillende technieken van bindweefselmassage, met toepassing op de rug, schouders, armen, benen, en gezicht.
De Honing Bindweefselmassage is toe te passen op de gewone massagetafel.

De cursus Honing Bindweefselmassage wordt gegeven in één dag.
De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 cursisten.

Een hele mooie en waardevolle aanvulling op de Honing Bindweefselmassage is de cursus Cupping Massage, die in 1,5 dag gegeven wordt.

Vooropleiding:
Vereiste vooropleiding is ontspanningsmassage, klassieke massage of sportmassage of een gelijkwaardige opleiding (of ermee bezig).

Diploma/certificaat:
Deze cursus wordt niet afgesloten met een examen.
Bij voldoende gebleken kennis in theorie en praktijk, ontvangt u het door de N.B.S.M.-erkende certificaat Honing Bindweefsel Massage!
Bovendien is het een onderdeel voor het Diploma Wellness Therapeut en Diploma Wellness Therapeut Pro en voor het Diploma Massage Therapeut Pro!

Wanneer en de kosten:
De cursus Honing Bindweefselmassage wordt gegeven in één dag.
Datum:
  vrijdag 8 november 2024; en de volgende is op vrijdag begin maart 2025.
Tijd:       09.00 – 15.30 uur
Kosten: € 175,00 (inclusief lesgeld, cursusboek, werkpakket, gebruik materiaal, koffie/thee/melk/sap/koek in de pauzes en bij voldoende resultaat het erkende certificaat).