Hotstone Massage

Omschrijving cursus:
Bij de hotstone-massage wordt gewerkt met warme stenen om in combinatie met de massage een totale ontspanning van lichaam en geest te verkrijgen.
Het is een pure aanwinst om je cliënten in de praktijk of mensen in je omgeving mee te verblijden: een hotstone massage met warme massage-olie!

We gebruiken de stenen als ligstenen, maar ook als stenen om mee te masseren!
Eerst geven we o.a. uitleg over de stenen, de vele (kwaliteit)verschillen in hotstone stenen, coldstones, mogelijkheden in hotstone pannen, geschikte natuurlijke massageolie, effecten en (contra)indicaties om de massage wel/niet toe te passen.
Vervolgens gaan we rap over op de praktijk: het geven van een Hotstone Massage van de rug, nek, schouders, benen, voeten, buik, armen, handen en gezicht.

De cursus hotstone-massage wordt gegeven in één dag.
De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 cursisten. hotstone4

Vooropleiding:
Vereiste vooropleiding is ontspanningsmassage, klassieke massage of sportmassage of een gelijkwaardige opleiding (of ermee bezig).

Diploma/certificaat:
Deze cursus wordt niet afgesloten met een examen.
Bij voldoende gebleken kennis in theorie en praktijk, ontvangt u het door de N.B.S.M.-erkende certificaat Hotstone Massage!
Bovendien is dit certificaat een onderdeel voor het diploma Wellness Therapeut en Diploma Wellness Therapeut Pro en voor het Diploma Massage Therapeut Pro!

Wanneer en de kosten:
De cursus Hotstone Massage wordt gegeven in één dag:
Datum:
  vrijdag 18 oktober 2024; en de volgende is in maart 2024.
Tijd:        9.00 – 15.30 uur
Kosten:  € 175,00 (inclusief lesgeld, cursusboek, werkpakket bestaande uit een flesje natuurlijke massageolie ‘hotstone-mix’, voetbandeaux en DVD of DVD-link, gebruik materiaal, koffie/thee/melk/sap/koek in de pauzes en bij voldoende resultaat het erkende certificaat).