Honing Bindweefselmassage vrijdag 16 november 2018

De cursus Honing Bindweefsel Massage is op vrijdag 16 november!
De cursus wordt gegeven door Lian Bart van 9.30-16.00 uur.
Het is een pure aanwinst om je cliënten in de praktijk of mensen in je omgeving mee te verblijden: een bindweefselmassage die met natuurlijke materialen – honing – heel rustig opgebouwd en uitgevoerd wordt. Het blijft echter wel een bindweefselmassage, waarbij de behandeling wel gevoelig of pijnlijk kan zijn.
De kosten zijn € 165,00. Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Honingbindweefselmassage.
Er zijn nog 2 plaatsen vrij! Meld je hier snel aan: aanmelden

Opleiding Blessurepreventie – start di. 20 november 2018

Binnenkort start weer de Blessurepreventie – de vervolgopleiding van de Sportmassage: deze opleiding start dinsdag 20 november 2018 en bestaat uit 14 lesavonden van 19.30-22.30 uur. De data van de eerste 5 lessen: 20 november, 4 en 18 december, 8 en 22 januari 2019. Na dit diploma gehaald te hebben, ontvangt u de NESM A-licentie.
Er zijn nog een aantal plaatsen vrij! Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Blessurepreventie. Meld je hier snel aan: aanmelden

Afb.blessureprev.1

 

Cursus Cupping start vrijdag 23 november 2018!

De cursus Cupping Massage wordt gegeven op vrijdag 
23 november overdag + dinsdagavond 11 december a.s.!

De cursus is vrijdag 23 november van 9.00-15.30 uur en dinsdagavond 11 december van 19.30-22.30 uur.
Het is een pure aanwinst, ter uitbreiding van de massage, voor o.a. verbetering van de doorbloeding en ‘aanpakken’ van het bindweefsel.De nek, schouders, rug, heupen, benen, gezicht, hals en armen worden behandeld.
Men dient wel te beschikken over voldoende kennis van klassieke ontspanningsmassage of gelijkwaardig of hiermee bezig, als vooropleiding om de cursus Cupping Massage te kunnen volgen.
Een zeer uitgebreide cuppingset van verschillende materialen zit bij het cursusbedrag in: u ontvangt deze op de eerste lesdag, om tijdens de les mee te werken en daarna mee naar huis te nemen. Zodat u meteen thuis het geleerde in de praktijk kunt oefenen. De cuppingset wordt vanaf de 1e lesdag uw eigendom.
De totale kosten zijn € 235,00 per persoon.
De cursusgroep bestaat maximaal uit 12 cursisten.
Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Cupping Massage
Er zijn nog 2 plaatsen vrij! Meld je hier snel aan: aanmelden

Cursus Gezicht- en Hoofdmassage 12 december 2018

Cursus Gezichts- en Hoofdmassage op woensdag 12 december van 19.30-22.30

Het is een pure aanwinst om je cliënten in de praktijk of mensen in je omgeving mee te verblijden: een Gezicht- en Hoofdmassage.
Of een origineel cadeau: om je partner, vriend(in), broer/zus, vader/moeder mee te verrassen!
Op deze cursusavond werk je op elkaar en ervaar je zelf ook de heerlijke behandeling van deze massage. De avond wordt begonnen met een kleine theoretische inleiding over de gezichtsmassage en vervolgens gaan we rap over op het in de praktijk toepassen. De cursus wordt bij voldoende resultaat afgesloten met het landelijk erkende certificaat Gezicht- en Hoofdmassage!

Bij de Gezicht- en Hoofdmassage:
– Leert u de strijkingen en knedingen op decolleté, hoofd en gezicht.
– Daarnaast een aantal drukpunten die de inwendige organen kunnen beïnvloeden, om o.a. de spijsverteringsorganen en nieren te reguleren.
– Kan het o.a. hoofdpijn verlichten en wallen en rimpeltjes e.d. verminderen.
– Is het tevens een goede verzorging van de huid!
– En maakt u kennis met een volledige ontspanning en een fijn loom gevoel!
Kortom een heerlijke massage voor mensen die een ontspanning in het gehele lichaam willen krijgen. Het is werkelijk weer een weldaad voor het lichaam en de geest, een reiniging van binnen en buiten!

Een vooropleiding van massage is niet noodzakelijk, omdat het een geheel eigen manier van masseren heeft. Het is wel een hele mooie aanvulling op de sportmassage of ontspanningsmassage! En natuurlijk kun je het verder uitbreiden en toepassen met bijvoorbeeld hotstone- of honingmassage e.d.!

Bovendien is deze gezichts- en hoofdmassage 1 van de 8 onderdelen die nodig zijn om uiteindelijk het diploma Wellness Therapeut te verkrijgen!

De kosten: De totale kosten van deze avond zijn: € 59,50. Dit is inclusief het lesgeld, cursusboek, gebruik van natuurzuivere massageolie, koffie/thee in de pauze en het erkende certificaat!

=> Heeft u interesse: meldt u hier zo spoedig mogelijk aan: aanmelden !!!!!

Geplaatst in tip

Cursus Klassieke Ontspanningsmassage start 16 januari 2019!

Binnenkort start weer de cursus Klassieke Ontspanningsmassage:
deze cursus start woensdag 16 januari 2019 en bestaat uit 10 woensdagavonden van 19.30-22.30 uur. De kosten zijn € 545,00.
De cursus is puur op de praktijk gericht, en is ook als basis voor het Diploma Wellness-therapeut.
Diploma wellness-therapeut bestaat uit: ontspanningsmassage, gezichts- en hoofdmassage, buikmassage, fullbodywellnessmassage, hotstone, hamam, honingbindweefselmassage en aromatherapie. zie verder info hiervoor de website.
Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de ontspanningsmassage!
Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Ontspanningsmassage.
Meld je hier snel aan: aanmelden