Cursus Handreflexzone Massage start 27 januari 2015

In deze cursus onderzoeken we de zones op de handen, die ons informatie kunnen verschaffen over eventuele lichamelijke of organische problemen. Deze reflexpunten op de handen staan namelijk, evenals op de voeten en de oren, in verbinding met de wervelkolom, spieren en organen elders in het lichaam. De snelle werking zal u verbazen.

Een heel mooi voorbeeld van handreflex: een snelle en effectieve krampbestrijding d.m.v. één drukpunt, ongeacht waar de kramp zich bevind!
Verder geeft deze cursus u de mogelijkheid om d.m.v. de geleerde massagetechnieken, een ontspanning in het lichaam te bewerkstelligen en de eventuele problemen te doen verminderen c.q. te laten verdwijnen.
De handreflex wordt ook veel toegepast in combinatie met een voetreflexbehandeling. Een groot voordeel is bovendien dat de handen goed bereikbaar zijn, en de cliënt zich minder “bloot” hoeft te geven. Tevens is het is een hele mooie en zinvolle aanvulling / ondersteuning bij de ontspanningsmassage.
De cursus bestaat uit 5 lessen, die voornamelijk praktijkgericht zijn.
De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 cursisten, en men oefent op elkaar.

Dit is dé gelegenheid om de interesse in handreflex om te zetten in daden!

U leert een inleidende handmassage te geven en vervolgens de reflexpunten met de duimen en vingers te behandelen. We maken dus geen gebruik van massagestaafjes of andere hulpmiddelen!

Kortom: een pure aanwinst om je cliënten in de praktijk of mensen in je omgeving mee te verblijden!

Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Handreflexzone Massage
=> Heeft u interesse: meldt u hier zo spoedig mogelijk aan: aanmelden !