100% geslaagden – 18 juni 2016 voor diploma Sportverzorging- en massage

Een uniek resultaat voor Noord Holland en zelfs voor heel Nederland: alle 19 cursisten van Massage Opleidingen Lian Bart, zijn afgelopen zaterdag 18 juni 2016 geslaagd voor het praktijkexamen Sportverzorging (zonder herexamens).
1 cursist is ingestroomd in januari 2016, zij moet alleen de praktijk massage en het praktijkexamen Massage in januari 2017 nog doen.
De overige 18 cursisten zijn in september 2015 gestart  (1 cursist moet nog een theorietoets doen), en allen geslaagd voor het landelijk erkende V.O.S.- diploma Sportmassage & Verzorging.  Hierop werden ook meteen de felbegeerde diploma’s met bijbehorend B-licentie Sportmassage & Verzorging uitgereikt.
Nu voor het 9e jaar achter elkaar 100% geslaagden bij ons instituut!

Een geweldige prestatie van onze cursisten – gefeliciteerd allemaal hoor!

Het was een intensief schooljaar met les op de maandagavond van september tot juni in Centrum Oase te Purmerend. Het is een best pittige opleiding met zowel theorie als praktijk: tapen en bandageren, functietesten, sportmassage en eerste hulp bij (sport)ongevallen en reanimatie incl. AED.

De geslaagden kunnen nu een eigen praktijk starten, of bij een Sportvereniging, wellness-centrum of sauna e.d. aan het werk gaan.
Sommigen gaan verder voor de “A-licentie” door de opleiding Blessurepreventie te doen. Of ze gaan door voor de “A-licentie Sporttherapeut”: de Sportmassage uitbreiden met Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage en Ortho-Kinesiotaping.
Of door voor het diploma “Wellness-Therapeut”: de Sportmassage uitbreiden met Hotstone-Massage, Hamam-Massage, Honingbindweefsel-Massage, Aromatherapie, Buikmassage, Gezichts- en hoofdmassage en Fullbodywellness-Massage.

2016-6, 18 juni geslaagd 100%

 

Op de foto van links naar rechts bovenste rij: docent/eigenaar Lian Bart, docent Tom Spil, Dianne Beekelaar, Natasja Wals, Fanny Honingh, Evy Kartikasari, Stefanie Knijn, Tim Appel, Thimo Zijdenbos, Romy Berke, Ulrike Hilken, Lydia Runderkamp, Lise Bouwes, Bas van der Werf, Maria Smit, Leone van Rooijen, Perkin Arts.
Onderste rij: Iris de Droog, Angela Houniet, Ellen Florusse en Astrid Siekerman.