100% geslaagden Sportmassage 12 juni 2021

We zijn super trots: alle 13 cursisten die bij Massage Opleidingen Lian Bart op 12 juni 2021 examen deden zijn geslaagd voor het laatste onderdeel (Sportverzorging) en ontvingen hiermee het felbegeerde DIPLOMA SPORTVERZORGING EN -MASSAGE!

Examens Sportverzorging en -Massage 12-6-2021 Massage Opleidingen Lian Bart – 100% geslaagden!

Het is zeker mede door Corona weer een bijzonder schooljaar geworden: we begonnen het schooljaar 2020-2021 met 14 cursisten, helaas is 1 cursist na 2 lessen gestopt. De andere 13 hebben er keihard voor gewerkt en zijn alle 13 cursisten op 12 juni geslaagd.

Het corona-virus heeft veel gevraagd van de cursisten en van de docenten, gelukkig hebben we met de Avondklok de lessen van de maandagavond kunnen voortzetten op zaterdagochtend, en af en toe iemand die niet op de les kon komen vanwege gezondheidsklachten, en iedereen hielp elkaar. We vroegen veel inzet om thuis ook goed te oefenen.

In overleg met de examenstichting NESM, is het examen in Alkmaar door de NESM-examinatoren afgenomen i.p.v. centraal in Amstelveen! Op deze manier konden we dit bijzondere schooljaar met een goed gevoel en een uitstekend resultaat van 100% geslaagden afsluiten. We zijn dan ook ontzettend trots en blij dat de cursisten zich zo goed ingezet hebben en dat de examinatoren onder de indruk waren van de kwaliteit van onze cursisten die bijna allemaal een top-examen gedaan hebben.

Toppers … allemaal gefeliciteerd!
Docent Tom en assistent-docent in opleiding bij de laatste lessen Michelle, bedankt voor jullie bevlogen inzet!

Mocht je zelf ook deze opleiding Sportmassage of een andere massagecursus willen doen, kijk dan graag op onze website  https://www.lianbart.nl/.