Ondanks Corona 100% geslaagden voor Sportmassage op 10 juli 2020!

We zijn super trots: alle 11 cursisten die bij Massage Opleidingen Lian Bart op 10 juli 2020 examen deden zijn geslaagd voor het laatste onderdeel (Sportverzorging) en ontvingen hiermee het felbegeerde DIPLOMA SPORTVERZORGING EN -MASSAGE!

Het is mede door Corona een bijzonder schooljaar geworden:
We zijn het schooljaar 2019-2020 begonnen met 12 cursisten, helaas is 1 cursist in januari gestopt met de opleiding.
2 cursisten hebben wel de Sportmassage gehaald, maar hebben besloten de Sportverzorging nu nog niet te doen en hebben 10 juli het Diploma Sportgerichte Massage ontvangen.
En 1 cursist “kon niet alle ballen hoog houden” en heeft een uitgesteld examen.
Daarnaast zijn er door Corona 3 leerlingen van het ROC bij ons ingestroomd en zij zijn vorige week voor het praktijkdeel Sportmassage en vandaag voor de Sportverzorging geslaagd, het deel EHBSO moet alleen nog dit najaar afgerond worden om het erkende diploma Sportverzorging en -Massage te ontvangen.

Het corona-virus heeft veel gevraagd van de cursisten en van de docenten, om er 3 maanden uit te zijn met wel een aantal digitale lessen, om daarna weer vol bezig te gaan met de fysieke lessen… met 2x per week les. We vroegen veel inzet om thuis ook goed te oefenen.

In overleg met de examenstichting NESM, konden we de examendatum 4 weken opschuiven, en kwamen de NESM-examinatoren naar Purmerend om de examens op de opleidingslocatie af te nemen i.p.v. centraal in Amstelveen!
Op deze manier konden we toch dit bijzondere schooljaar met een goed gevoel en een uitstekend resultaat van 100% geslaagden afsluiten. We zijn dan ook ontzettend trots en blij dat de cursisten zich zo goed ingezet hebben en dat de examinatoren onder de indruk waren van de kwaliteit van onze cursisten die stuk voor stuk een top-examen gedaan hebben.

Toppers … allemaal gefeliciteerd!
Docenten Tom en Chantal bedankt voor jullie bevlogen inzet!

Mocht je zelf ook deze opleiding Sportmassage of een andere massagecursus willen doen, kijk dan graag op onze website https://www.lianbart.nl/.