Open-dag zaterdag 29 aug. 10.00-12.00 uur

Op zaterdagochtend 29 augustus van 10.00-12.00 uur:
organiseren wij in Centrum Oase (Purmerend) een open dag om kennis te maken, of om verdere informatie te verkrijgen over de opleidingen, cursussen en thema-avonden. Alle cursusboeken liggen ook ter inzage. Tevens zullen (oud-) cursisten aanwezig zijn om demonstraties te geven.

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.
De koffie of thee staat voor u klaar en wij heten u graag van harte welkom!

Locatie: Centrum Oase
Amstellaan 2b (100 meter achter de Taborkerk)
1442 RX Purmerend

zie ook: http://www.lianbart.nl/contact/open-dagen

100% geslaagden voor diploma Sportmassage – juni 2015

Een uniek resultaat voor Noord Holland en zelfs voor heel Nederland: alle 18 cursisten van Massage Opleidingen Lian Bart, die in september 2014 allen gestart zijn, zijn naar het examen gegaan en zijn alle 18 in één keer (zonder herexamens) geslaagd, voor het landelijk erkende V.O.S.- diploma Sportmassage & Verzorging.  Hierop werden ook meteen de felbegeerde diploma’s met bijbehorend B-licentie Sportmassage & Verzorging uitgereikt.
Nu voor het 8e jaar achter elkaar 100% geslaagden bij ons instituut!

Een geweldige prestatie van onze cursisten – gefeliciteerd allemaal hoor!

Het was een mooi schooljaar met les op de maandagavond van september tot juni in Centrum Oase te Purmerend. Het is een best pittige opleiding met zowel theorie als praktijk: tapen en bandageren, functietesten, sportmassage en eerste hulp bij (sport)ongevallen en reanimatie en AED.

De geslaagden kunnen nu een eigen praktijk starten, of bij een Sportvereniging, wellness-centrum of sauna e.d. aan het werk gaan.
Sommigen gaan verder voor de “A-licentie” door de opleiding Blessurepreventie te doen, die 6 oktober start. Of ze gaan door voor de “A-licentie Sporttherapeut”: de Sportmassage uitbreiden met Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage en Ortho-Kinesiotaping.

geslaagden juni 2015 DSC02669

Op de foto van links naar rechts bovenste rij: Roy van Oort, Mia Koedooder, Rob de Waal, Doortje Seeger, Daan Visser, André Schuur, Maurice Witteveen, Almo van Roijen, Peter Koppes, Frank van der Sluis.
Onderste rij: Kim van Duivenvoorde, Esther Bol, Marijke Terpstra, Marloes Visser, Lisette Hoogendoorn, Nathalie Sonneborn, Frank Deitmers. Liggend: Marleen Schlüter.
Staand rechts: assistentdocent Tom Spil en docent/eigenaar Lian Bart.

 

Sportmassage start maandag 7 sept. en Ontspanningsmassage start woensdag 9 sept.!

Binnenkort start weer de opleiding Sportmassage: deze opleiding start maandag 7 september 2015 en bestaat uit ca. 32 lesavonden van 19.00-23.00 uur.
De kosten zijn € 1395,00. Er zijn nog een paar plaatsen vrij! Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Sportmassage. Meld je hier snel aan: aanmelden

De cursus Ontspanningsmassage / Klassieke Massage start woensdag 9 september en bestaat uit 10 lesavonden van 19.30-22.30 uur. De kosten zijn € 485,00. Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Ontspanningsmassage. Meld je hier snel aan: aanmelden

Licentieverlenging Sportmassage start 22 september!

De herhalingscursus sportmassage met licentieverlenging wordt gegeven in 3 avonden:
– dinsdag 22 en 29 september en 13 oktober 2015 van 19.30-22.30 uur.

Voor licentieverlenging dient u alledrie de avonden aanwezig te zijn.
Tevens dient men in het bezit te zijn van een geldig reanimatie-diploma. De reanimatie met AED is ook nog op dinsdag 3 november a.s. te volgen van 19.30-22.30 uur.

De B-licentie Sportmassage is 4 jaar en de A-licentie is 5 jaar geldig. Dus: Voor degene waarvan in 2015 de licentie verloopt: die het sportmassage-diploma gehaald hebben in het jaar 2011 of eerder.
Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Herhaling Sportmassage.

Tevens is het mogelijk uw A-licentie om te zetten naar A-licentie Sporttherapeut, indien u in het bezit bent van een geldige A-licentie (diploma Sportmassage en -verzorging en Blessurepreventie), geldig reanimatie diploma, certificaat Manuele Lymfedrainage en het certificaat Kinesiotaping. Allen gevolgd via Lian Bart, of in overleg elders.

=> Heeft u interesse: Meld u hier snel aan: aanmelden