Cursus Hotstone Massage – vrijdag 25 april 2014

de cursus Hotstone Massage is op vrijdag 25 april 2014!
Een mooi begin van het nieuwe jaar!!!
de cursus wordt gegeven door Lian Bart van 9.30-16.00 uur.
Het is een pure aanwinst om je cliënten in de praktijk of mensen in je omgeving mee te verblijden: een hotstone-massage met warme massage-olie!
De kosten zijn € 155,00.
De cursusgroep bestaat uit minimaal 4, en maximaal 10 cursisten
Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Hotstonemassage.
Meld je hier snel aan: aanmelden

Geplaatst in tip

Honing Bindweefselmassage vrijdag 18 april

De cursus Honing Bindweefsel Massage is op vrijdag 18 april (Goede Vrijdag)!
De cursus wordt gegeven door Lian Bart van 9.30-16.00 uur.
Het is een pure aanwinst om je cliënten in de praktijk of mensen in je omgeving mee te verblijden: een bindweefselmassage die met natuurlijke materialen – honing - heel rustig opgebouwd en uitgevoerd wordt.
Dit is deel 1 van de bindweefselmassage en veelal praktijkgericht. (Bindweefselmasssage Deel 2 is een vervolg hierop, welke bestaat uit 2 lesdagen, maar daar wordt op dit moment nog aan gewerkt).
De kosten zijn € 155,00. Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Honingbindweefselmassage.
Er zijn nog 4 plaatsen vrij! Meld je hier snel aan: aanmelden

Geplaatst in tip

Wederom 100% geslaagden Sportmassage – juni 2013

Zaterdag 15 juni jl. hebben  onze 14 cursisten van Massage Opleidingen Lian Bart uit Purmerend een unieke prestatie geleverd: allen zijn geslaagd in Amstelveen en hebben het Erkende V.O.S.- Diploma Sportmassage & Verzorging op zak!

Lieve mensen, allemaal van harte gefeliciteerd!!!!

Het lukt bijna nooit dat in één keer alle cursisten van één instituut voor dit diploma slagen. De afgelopen 6 jaar heeft Lian Bart ieder jaar 100% geslaagden gescoord, echter dan wel soms na een herexamen. Nu voor het 2e jaar achter elkaar 100% in één keer, zonder herexamen! Het was een schooljaar met les op de maandagavond van september – juni in Centrum Oase te Purmerend. Het is een pittige opleiding met zowel theorie o.a. anatomie en fysiologie als praktijk: sportmassage, tapen en bandageren, functietesten, eerste hulp bij (sport)ongevallen en reanimatie en AED. De geslaagden kunnen nu een eigen praktijk beginnen, of bij een Sportvereniging, wellness-centrum of sauna e.d. aan het werk gaan….. en natuurlijk hun kennis verder verbreden d.m.v. vervolgopleidingen als blessurepreventie, kinesiotaping, lymfedrainage, hotstone etc. etc.

100procentgeslaagd

Op de foto boven van links naar rechts staand: Sandra Stroek, Hans Veerman, Corrado Sacchetta, Oscar Schreutelkamp, Johan Tol, Wesly Kruisheer en docent Lian Bart.
Daaronder middelste rij staand: Edwin Meijer, Jeanet Janssen, Jos Gort, Cora van Dijk, Rokeya Jansen, Sandra Hessels en assistent-docent Tom Spil. Onderste rij zittend: Ramon Visser en Michel Copier.

100% geslaagden Diploma Sportmassage – juni 2012

Zaterdag 16 juni jl. hebben  onze 12 cursisten van Massage Opleidingen Lian Bart uit Purmerend een unieke prestatie geleverd: allen zijn geslaagd in Amstelveen en hebben het Erkende V.O.S.- Diploma Sportmassage op zak!

Lieve mensen, allemaal van harte gefeliciteerd!!!!

Het lukt bijna nooit dat in één keer alle cursisten van één instituut voor dit diploma slagen. De afgelopen 5 jaar heeft Lian Bart ieder jaar 100% geslaagden gescoord, echter dan wel soms na een herexamen.
Het was een schooljaar met les op de maandagavond van september – juni in Centrum Oase te Purmerend. Het is een pittige opleiding met zowel theorie o.a. anatomie en fysiologie als praktijk: tapen en bandageren, functietesten, sportmassage, eerste hulp bij (sport)ongevallen en reanimatie en AED.
De geslaagden kunnen nu een eigen praktijk beginnen, of bij een Sportvereniging, wellness-centrum of sauna e.d. aan het werk gaan….. en natuurlijk hun kennis verder verbreden d.m.v. vervolgopleidingen als blessurepreventie, kinesiotaping, lymfedrainage, hotstone etc. etc.

Op de foto van links naar rechts zittend op muurtje: Marloes van Haastere, Marcel Klöpping, Melanie Tol. Daaronder staand: assistent Tom, Denise Wieferink, Chantal Janssen, Lida Tol, Wendy Jacobs, Wilma Sonnemans en Docent Lian Bart.
Geknield: Eelco Greiner, Dick Tol, Gerben Breed en Thijs Punt
(op de foto ontbreekt assistent Jordi)