Kinesiotaping 31 oktober & 14 november a.s.

De cursus Kinesiotaping wordt gegeven in 2 dagen: vrijdag 31 oktober & 14 november 2014 van 9.30-16.00 uur.

Elastische tape, die de functie van de spieren ondersteunt, waarbij geen bewegingsbeperking ontstaat. Sterker nog: diverse lichaamsprocessen worden extra ondersteund! In feite zorgt de tape zorgt voor een betere locale doorbloeding, spreekt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan en versnelt het herstelproces aanzienlijk.
Er zijn spectaculaire resultaten aanwijsbaar. Hetgeen ook aanleiding is om deze tapemethode steeds meer toe te passen in de praktijk en de sport.

Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Kinesiotaping.

=> Heeft u interesse: Meld u hier snel aan: aanmelden

 

Hamam-Massage op vrijdag 7 nov. 2014

De cursus Hamam Massage is op vrijdag 7 november!
De cursus wordt gegeven door Lian Bart van 9.30-16.00 uur.
Het is een pure aanwinst en ‘een feestje’ om je cliënten in de praktijk of mensen in je omgeving mee te verblijden: een Hamam-massage, uitgevoerd zonder geklieder op een gewone massagetafel!!! … Toe te passen in elke praktijkruimte.
De kosten zijn € 155,00 per persoon.
De cursusgroep bestaat uit minimaal 4, en maximaal 10 cursisten
Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Hamammassage.
Er zijn nog 4 plaatsen vrij! Meld je hier snel aan: aanmelden
Geplaatst in tip

Reanimatie + AED 18 november a.s.

Wij bieden u de gelegenheid om op een levendige manier de Reanimatie met AED en beperkt EHBO van levensbedreigende situaties aan te leren of te herhalen.

Voor de geldigheid van het diploma reanimatie dient dit elk jaar herhaald te worden. Ons advies is ook om de reanimatie elk jaar bij te houden, want op een gegeven moment is het geen oefenen meer maar wellicht werkelijkheid! Dan is 1x per jaar oefenen echt niet overbodig! Voor de verlenging van de licentie sportmassage dient men ook in het bezit te zijn van een geldig reanimatie diploma.

De reanimatie wordt gegeven door een docent van de Nederlandse Hartstichting op dinsdag 18 november a.s. van 19.30-22.00 uur. De kosten zijn € 37,50.
=> Heeft u interesse: meldt u zo spoedig mogelijk aan!!!!!

Cursus Hotstone Massage – vrijdag 28 november 2014

de cursus Hotstone Massage is op vrijdag 28 november 2014!
De cursus wordt gegeven door Lian Bart van 9.30-16.00 uur.
Het is een pure aanwinst om je cliënten in de praktijk of mensen in je omgeving mee te verblijden: een hotstone-massage met warme massage-olie!
De kosten zijn € 155,00.
De cursusgroep bestaat uit minimaal 4, en maximaal 10 cursisten
Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Hotstonemassage.
Meld je hier snel aan: aanmelden

Geplaatst in tip

100% Geslaagden Diploma Sportmassage – juni 2014!

Wederom zijn alle cursisten van Massage Opleidingen Lian Bart geslaagd, voor het landelijk erkende V.O.S.- diploma Sportmassage & Verzorging.  Hierop werden ook meteen de felbegeerde diploma’s met bijbehorend B-licentie Sportmassage & Verzorging uitgereikt.
Nu voor het 7e jaar achter elkaar 100% geslaagden bij ons instituut!

Een geweldige prestatie van onze cursisten - gefeliciteerd allemaal hoor!

Het was een mooi schooljaar met les op de maandagavond van september tot juni in Centrum Oase te Purmerend. Het is een best pittige opleiding met zowel theorie als praktijk: tapen en bandageren, functietesten, sportmassage en eerste hulp bij (sport)ongevallen en reanimatie en AED. De geslaagden kunnen nu een eigen praktijk beginnen, of bij een Sportvereniging, wellness-centrum of sauna e.d. aan het werk gaan.

A-licentie Sporttherapeut voor Ilja Klein: Een bijzondere vermelding is dat aan Ilja Klein – sinds 2012 afgestudeerd fysiotherapeut en ook werkzaam als zodanig – naast de basislicentie Sportmassage- en Verzorging, voor de eerste keer landelijk, afgelopen zaterdag de “A-licentie Sporttherapeut” tegelijk kon worden uitgereikt. Zij heeft namelijk het afgelopen schooljaar gelijktijdig de opleiding Sportmassage, Blessurepreventie, Manuele Lymfe Drainage en Kinesiotaping met succes afgerond! Waardoor zij deze titel ontvangt!

2014_06_21 examens sportmassage_bijgesneden_ 21-6 DSC01763

Op de foto hierboven van links naar rechts: docent/eigenaar Lian Bart, assistent-docent Tom Spil, Frank Leeflang, Berry Schilder, Oscar Timmer, Jennifer Nicholson, Sharina Schilder, Dennis Buitendijk, Ans Conijn, Ilja Klein, Peter-Jan Deen, Stephanie van Baarsen, Petra van der Reijden en Louise Numan.

2014, 21 juni Ilja Klein A-licentie Sporttherapeut

Ilja Klein heeft A-licentie Sporttherapeut gehaald! Op de foto Tom – Ilja – Lian